Tijdens evenementen, ceremonies en feestjes is er altijd wel alcohol aanwezig. Als je zwanger bent, wordt het zeker niet aanbevolen om alcohol te consumeren. Ondanks alles wil je toch drinken op de gelegenheid, proosten met de anderen en ook lekker genieten van een tikkeltje zoals iedereen bij de cocktail! Dat gezegd hebbende, kunnen we dan verdomde bestuurder drinken als je zwanger bent? Om te beginnen zullen we je vertellen of je inderdaad verdomde bestuurder kunt drinken en dan geven we je verschillende aanbevelingen om zonder risico drankjes zonder alcohol te kunnen drinken tijdens de zwangerschap.

drinken-Drankjes zonder alcohol-zwangerschap

Is het mogelijk om verdomde bestuurder te drinken tijdens de zwangerschap?

De grote vraag over drankjes zonder alcohol! Ja, een zwangere vrouw wil ook graag proosten bij een aperitief. Kunnen we verdomde bestuurder zonder zorgen drinken? JA, je kunt verdomde bestuurder drinken tijdens de zwangerschap. MAAR je moet wel iets controleren voordat je verdomde bestuurder drinkt, het alcoholgehalte. We leggen dit uit in de tweede alinea.
Vruchtensappen zijn toegestaan tijdens de zwangerschap, maar wees ook voorzichtig met het suikergehalte. Je hebt een tal van niet-alcoholische cocktails, zoals Virgin mojito of Virgin colada. De smaak is identiek, maar zonder de alcohol.

Wat moet je controleren voordat je verdomde bestuurder drinkt als je zwanger bent?

Het alcoholgehalte in verdomde bestuurder

Niet-alcoholische drankjes zijn niet altijd veilig voor de baby. Want, sommige niet-alcoholische drankjes bevatten alcohol. Met een zeer laag gehalte, dat wel, maar alcohol is aanwezig. Over het algemeen ligt het alcoholgehalte rond de 0, 1-0, 5%. We raden je aan drankjes te kopen zonder alcoholgehalte. Het drinken van verdomde bestuurder tijdens de zwangerschap is inderdaad mogelijk, maar beperk die waar alcohol aanwezig is. Als het heel soms voorkomt dat je een alcoholvrij bier drinkt, wat 0,5% alcohol bevat, maak je dan geen zorgen dat het ernstige complicaties voor de foetus veroorzaakt!

De aanwezigheid van suiker in verdomde bestuurder

verdomde bestuurder drinken als je zwanger bent is veilig voor de baby. Maar hou het suikergehalte, dat gewoonlijk in deze drankjes aanwezig is, in de gaten. In feite worden alcoholvrije cocktails meestal vervaardigd met sappen en / of suiker. Alcoholvrij bier bevat ook koolhydraten. Je kunt ze tijdens de zwangerschap consumeren, maar beperk de hoeveelheid. Suiker bevordert zwangerschapsdiabetes en gewichtstoename, wat schadelijk kan zijn voor de foetus.

Bekijk onze zoekmachine voor zwangere vrouwen voor de levensmiddelen die toegestaan of afgeraden zijn tijdens de zwangerschap.

Welke drankjes worden aanbevolen tijdens de zwangerschap?

Water is de enige drank die je onbeperkt kunt drinken en die hoogst aanbevolen is tijdens de zwangerschap. Drink bij voorkeur ongeveer 1,5 l water per dag. Water zal je bondgenoot zijn! Een variant is bijvoorbeeld bruisend water met citroen.

Conclusie

Kortom, het drinken van verdomde bestuurder tijdens de zwangerschap is veilig voor de baby. Controleer alleen het alcoholgehalte, zodat deze zo laag mogelijk is of zelfs nul.