Copyright

Hosting van zwanger-voedsel.nl website wordt verzorgd door SAS OVH, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op 2 rue Kellermann 59100 ROUBAIX Telefoon: +33 820 32 03 63

CNIL-verklaring: in overeenstemming met de wet “Informatique et Libertés” van 6 januari 1978, gewijzigd in 2004, zwanger-voedsel.nl verzamelt op zijn site zwangere-voedsel.nl informatie van vrijwillig door de gebruiker verstrekte informatie, waardoor hij informatie over de onderwerpen kan raadplegen of ontvangen behandeld door de zwanger-voedsel.nl website.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens moeten noodzakelijkerwijs door de gebruiker worden ingevoerd om toegang te krijgen tot bepaalde diensten (dit is het geval in het contactformulier van de site zwanger-voedsel.nl ). Anders heeft de gebruiker geen toegang tot de aangeboden services.

Bovendien verzamelt zwangere-voedsel.nl ook automatisch de IP-adressen van gebruikers.
Deze ip-adressen worden niet verkocht of verhuurd aan derden en worden alleen gebruikt om statistische gegevens te verzamelen over het algemene gedrag van bezoekers.

De gebruiker heeft recht op toegang tot en rectificatie van informatie over hem. Hij kan dit recht maken door een brief te sturen naar het volgende adres: zwanger-voedsel.nl , 50 Boulevard de Courcelles PARIS.
Persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen buiten de Europese Unie, met name in het geval van de verwerking van Google Analytics-gegevens verzameld op zwanger-voedsel.nl .

Intellectuele eigenschappen zwanger-voedsel.nl

Intellectuele eigenschappen: alle elementen van de site zwangere-voedsel.nl , inclusief dagelijks bijgewerkte gegevens, worden beschermd door auteursrechten, handelsmerken of octrooien.

Ze zijn het exclusieve eigendom van zwanger-voedsel.nl .
Om deze reden mag u op geen enkele manier en op enigerlei wijze alle of een deel van de op de site gereproduceerde elementen reproduceren, vertegenwoordigen, distribueren, wijzigen, toegeven, zwanger-voedsel.nl en de gehele of gedeeltelijke site zonder voorafgaande toestemming van zwangere-voedsel.nl .

Credits artistieke creaties: © zwanger-voedsel.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.